Over ons

Welkom bij Sleepstrips.nl! Onze missie is om mensen te helpen beter te slapen door het verbeteren van de kwaliteit van ademhalen en daarmee hun algehele welzijn te verbeteren.

Onze geschiedenis

Sleepstrips.nl is kortgeleden opgericht vanuit ademspecialisten bij Probreathing, een Nederlands bedrijf dat zich al jaren inzet om mensen te helpen met ademhalingsproblemen. We zagen dat er een groot aantal mensen was dat kampt met slaapproblemen, maar vaak geen effectieve oplossingen kon vinden. Daarom besloten we om onze kennis en expertise te bundelen om een product te ontwikkelen dat mensen kan helpen beter te slapen.

Dennis Huizenga, auteur van twee boeken waaronder "Ademhaling, de grote genezer", is een van de drijvende krachten achter Probreathing en Sleepstrips.nl. Met meer dan twee decennia ervaring als ademtherapeut heeft Dennis zowel nationaal als internationaal al vele duizenden mensen geholpen met hun ademhalingsgerelateerde problematiek zoals astma, chronische hyperventilatie, angsten en paniek gekoppeld aan ademhaling, en post-COVID klachten.

Ons product

Onze sleep strips zijn een unieke oplossing voor mensen die moeite hebben met inslapen, snurken of doorslapen. Onze strips zijn ontworpen om de slaap te bevorderen zonder bijwerkingen. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, discreet en kunnen overal worden gebruikt - thuis, op reis of op het werk. Na jaren van verbeteringen in samenwerking met verschillende therapeuten en cliënten, zijn we trots op het resultaat: SleepStrips.

Onze belofte

Bij Sleepstrips.nl zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige slaapproducten die veilig, effectief en betaalbaar zijn. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke slaapervaring te bieden en zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen van tevreden klanten over de hele wereld.

Onze klantenservice

Bij Sleepstrips.nl hechten we veel waarde aan onze klanten en zijn we er trots op dat we uitstekende klantenservice bieden. Ons team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Bedankt voor uw interesse in Sleepstrips.nl. We hopen dat we u kunnen helpen beter te slapen en uw algehele welzijn te verbeteren. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten.