Onze partners

Ontdek onze waardevolle partners die zich inzetten voor het verbeteren van de ademhaling en het bevorderen van een goede nachtrust. Bij SleepStrips.nl zijn we trots op onze samenwerkingen met gerenommeerde merken die dezelfde missie delen. Hieronder vindt u enkele van onze gewaardeerde partners:

  • Breathewellbelt.nl: Breathewellbelt.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige ademhalingsproducten, waaronder de Breathewell Belt die de ademhaling ondersteunt en een goede nachtrust bevordert.
  • ProBreathing.nl: ProBreathing is al sinds het begin van 2000 actief in het helpen van duizenden mensen wereldwijd met ademhalingsgerelateerde problemen, zoals astma, chronische hyperventilatie, angst- en paniekstoornissen in combinatie met ademhaling, slaapapneu, COVID, en meer.
  • UpgradeJezelf: UpgradeJezelf is dé winkel voor allerlei gezondheidsbevorderende producten en boeken. Ze bieden een scala aan producten en informatiebronnen die mensen kunnen helpen bij het bereiken van hun optimale gezondheid en welzijn, zoals boeken en magnesiumolie.

    We zijn vereerd om samen te werken met deze partners die zich inzetten voor het bevorderen van een gezonde ademhaling en een goede nachtrust. Door onze samenwerkingen kunnen we hoogwaardige producten en diensten aanbieden die bijdragen aan een betere ademhaling en een verhoogde slaapkwaliteit. Samen streven we naar een positieve impact op de ademhaling en het welzijn van mensen wereldwijd.